Korpus krychy, prażone jabłka w kostce, wykończone kruszonką czekoladową, waniliową lub płatkami migdałowymi
Babeczka Cytrusek
Korpus kruchy, masa cytrynowa na bazie soku z cytryny, śmietany i jajka-gotowana i wypiekana, beza włoska zaparzana
Ciastka Wisienki
Delikatne ciasto półkruche na śmietanie, wiśnia z kompotu
Rogaliki z Powidłami
Ręcznie zawijane rogaliki na kruchym cieście z masłem z dodatkiem powideł ze śliwek.
Kokosanki
Masa bezowo-cukrowa z kokosem i miodem naturalnym
Ciastka Maślane
Kruche maślane ciasteczka
Ciastka Poduszeczki
Twarożki- delikatne ciasto półkruche na śmietanie, masa serowa, wykończone cukrem
Jabłuszka
Delikatne ciasto półkruche na śmietanie, jabłuszko prażone w kostce
CIASTKA DESEROWE – KOSTKI DESEROWE
Kostka węgierska
Klasyczne połączenie ciemnego biszkoptu pokrytego warstwą kremu czekoladowego z dużą ilością alkoholu i wiśni
Kostka porzeczkowa
Smakowita czekolada orzechowa z chrupiącymi prażynkami oddzielona cienką warstwa biszkoptu od orzeźwiającego musu porzeczkowego z delikatnym budyniem
Kostka owocowa
Do wyboru z truskawką lub maliną. Tradycyjny biały biszkopt, bita śmietana i owoce w galaretce tworzą idealne połączenie smaków, które pamiętamy z dzieciństwa.
Kostka lodowa
Aromatyczna galaretka z mnóstwem owoców i bakalii ułożona na warstwie kremu budyniowego i przykryta puszysta śmietaną
Kostka jogurtowa
Pianka jogurtowo-śmietankowa z dodatkiem orzeźwiających mandarynek i galaretki w kostce
Kostka czekoladowo-śmietankowa
Dwa delikatne musy na bazie czekolady białej i czekolady deserowej przełożone ciemnym biszkoptem tworzą wyśmienitą kompozycję smakową
Kostka bezowa z adwokatem
Delikatny, ciemny biszkopt nasączony winem wermut, na którym ułożono puszysty krem adwokatowy z bezikami
Kostka bezowa z orzechami
Tradycyjny krem orzechowy z bezikami i alkoholem ułożony na czekoladowym biszkopcie, wykończony orzechami.
Rolada Toffi
Zrolowany biszkopt z kremem toffi na bazie naturalnego kajmaku z dodatkiem alkoholu
Kostka adwokatowa
Połączenie kremu adwokatowego i bitej śmietany z ajerkoniakiem oddzielone warstwą jasno-ciemnego biszkoptu
Paryżanka z mandarynką
Przepyszna kompozycja ciast biszkoptowych przełożonych pianką z bitej śmietany z kawałkami soczystych mandarynek
Kostka karmelowo-śmietankowa
Tradycyjny krem orzechowy z bezikami i alkoholem ułożony na czekoladowym biszkopcie, wykończony orzechami.
Kostka bezowa o smaku kawy
Tradycyjny krem kawowy z bezikami i alkoholem ułożony na obficie nasączonym kawą biszkopcie
Kostka bakaliowa
Adwokatowy krem z dużą ilością orzechów, rodzynek i brzoskwiń, doskonale komponuje się z ciastem sachera
Kostka wiśniowa
Ciasto o charakterystycznym smaku gorzkiej czekolady przełożone wiśniami w galaretce i pianką z bitej śmietany
CIASTKA PIECZONE
Sernik z brzoskwinią
Ciasto z masy serowej z brzoskwiniami, na spodzie kruchym z dodatkiem kakao, przykryte pianą białkową z warstwą kruszonki czekoladowej i lukru
Sernik tradycyjny
Tradycyjna masa serowa z rodzynkami na spodzie stefankowym. Całość udekorowana lukrem
Pleśniak
Ciasto kruche przełożone dżemem z czarnej porzeczki oraz owocami czarnej porzeczki, pokryte bezą i udekorowane kruszonką
Placek z powidłami
Ciasto tłuszczowe przełożone powidłami z dodatkiem wiśni i mandarynek
Placek jogurtowo-owocowy
Ciasto biszkoptowo – tłuszczowe z masą serową i owocami egzotycznymi, wykończone naturalnym żelem owocowym
Placek czekoladowy
Placek czekoladowy
Kruszaniec rabarbarowy
Ciasto biszkoptowo tłuszczowe , świeży rabarbar i porzeczka czerwona, posypany kruszonką , wykończony czerwonym żelem i płatkami migdałowymi
Żądło
Delikatne ciasto na bazie jogurtu, przełożone bitą śmietaną i oblane polewą karmelową z płatkami migdałowymi
Sernik z czekoladą
Ciasto z masy serowej z kawałkami czekolady, na spodzie stefankowym, pokryte warstwą kruszonki czekoladowej.
Sernik z karmelem i orzechami
Ciasto z masy serowej na spodzie sachera przełożonym nadzieniem malinowym, posypane orzechami włoskimi i płatkami migdałów, udekorowane karmelem.
Tarta jabłkowa
Ciasto kruche, przełożone kajmakiem oraz nadzieniem jabłkowym, udekorowane marcepanem i płatkami migdałowymi
Deser wiślański
Orzechowy biszkopt, puszysty krem waniliowy, wiśnia z kompotu i orzech włoski
Makowiec z kruszonką
Ciasto drożdżowe, przełożone masą makową z bakaliami, posypane kruszonką i udekorowane lukrem
Babka cytrynowa
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe w foremce z dodatkiem skórki z cytryny, udekorowane cukrem pudrem
Pudding drezdzeński
Warstwa masy serowej z dodatkiem skórki cytrynowej i warstwa masy budyniowej na stefankowym spodzie. Całość posypana cukrem pudrem
Makówka
Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem maku i dodatkiem masą budyniową
Jabłecznik
Masa serowa na stefankowym spodzie z warstwą delikatnej bezy
Sernik z rosą
Masa serowa na stefankowym spodzie z warstwą delikatnej bezy
TORTY STANDARDOWE
Tort Cytrynowy
Biszkopt nasączony ponczem ze świeżych cytryn przełożony tradycyjnym kremem Russel
Tort Węgierski
Klasyczne połączenie ciemnego biszkoptu pokrytego warstwą kremu czekoladowego z dużą ilością alkoholu i wiśni. Całość oblana ciemną czekoladą
Tort Czekoladowy
Nasączony rumem biszkopt, który przełożono klasycznym kremem czekoladowym
Tort Beza z Adwokatem
Biszkopt nasączony ponczem ze świeżych cytryn przełożony tradycyjnym kremem Russel
Tort Królewski
Ciasto czekoladowe przekładane lekkim musem z białej czekolady i bitej śmietany. Całość wykończona polewa
Tort Czekoladowo-Śmietankowy
Dwa delikatne musy na bazie czekolady białej i czekolady deserowej przełożone cienkim biszkoptem
Tort Truskawkowy
Dwie warstwy białego biszkoptu przełożone przepyszna masą z bitej śmietany i utartych truskawek
Tort Jeżynowy
Ciemny biszkopt przełożony bitą śmietaną połączona z musem jeżynowym
Tort Dakłasowy Orzechowy
Tort bezowy z dodatkiem orzechów i daktyli przekładany śmietanowym kremem
Tort Porzeczkowy Weekend
Ciemny biszkopt, czekolada orzechowa z chrupiącymi prażynkami i mus porzeczkowy
Tort Lodowy
Klasyczny biszkopt z aromatyczną galaretką z mnóstwem owoców i bakalii ułożona na warstwie kremu budyniowego i przykryta puszysta śmietaną
Tort Toffi Mini
Jasny biszkopt przełożony kremem o zdecydowanym smaku toffi, którego bazę stanowi naturalny kajmak z dodatkiem alkoholu
Deser Amaretto
Dwa bezowe blaty z płatkami migdałów, przełożone serkiem mascarpone z nutą pomarańczy i alkoholu
TORTY DLA DZIECI
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Tort dla dzieci
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
TORTY DEKORACYJNE
Wzór 1
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 2
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 3
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 4
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 5
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 6
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 7
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 8
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 9
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 10
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 11
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 12
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
TORTY DEKORACYJNE – WESELNE
Wzór 1
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 2
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 3
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 4
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
Wzór 5
Tort w śmietanie dostępny w smakach: królewski, truskawkowy, jeżynowy, cytrynowy, czekoladowo-śmietankowy, beza z adwokatem, czekoladowy
TORTY DEKORACYJNE – ANGIELSKIE
Wzór 1
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 2
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 3
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 4
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 5
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 6
Tort w śmietanie dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 7
Tort w śmietanie dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 8
Tort Ticino dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinow
Wzór 9
Tort Naked Cake dostępny z kwiatami lub owocami sezonowymi w okresie letnim, dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy
Wzór 10
Tort z masy maślanej dostępny w smakach: czekoladowy, cytrynowy, malinowy