Biszkopt nasączony ponczem ze świeżych cytryn przełożony tradycyjnym kremem Russel
Klasyczne połączenie ciemnego biszkoptu pokrytego warstwą kremu czekoladowego z dużą ilością alkoholu i wiśni. Całość oblana ciemną czekoladą
Nasączony rumem biszkopt, który przełożono klasycznym kremem czekoladowym
Ciasto czekoladowe przekładane lekkim musem z białej czekolady i bitej śmietany. Całość wykończona polewa
Dwa delikatne musy na bazie czekolady białej i czekolady deserowej przełożone cienkim biszkoptem
Dwie warstwy białego biszkoptu przełożone przepyszna masą z bitej śmietany i utartych truskawek
Ciemny biszkopt przełożony bitą śmietaną połączona z musem jeżynowym
Tort bezowy z dodatkiem orzechów i daktyli przekładany śmietanowym kremem
Ciemny biszkopt, czekolada orzechowa z chrupiącymi prażynkami i mus porzeczkowy
Klasyczny biszkopt z aromatyczną galaretką z mnóstwem owoców i bakalii ułożona na warstwie kremu budyniowego i przykryta puszysta śmietaną
Jasny biszkopt przełożony kremem o zdecydowanym smaku toffi, którego bazę stanowi naturalny kajmak z dodatkiem alkoholu
Dwa bezowe blaty z płatkami migdałów, przełożone serkiem mascarpone z nutą pomarańczy i alkoholu