The following addons cannot be used, because your plan has expired. To renew your subscription, please visit our website.
Biszkopt nasączony ponczem ze świeżych cytryn przełożony tradycyjnym kremem Russel
Klasyczne połączenie ciemnego biszkoptu pokrytego warstwą kremu czekoladowego z dużą ilością alkoholu i wiśni. Całość oblana ciemną czekoladą
Nasączony rumem biszkopt, który przełożono klasycznym kremem czekoladowym
Ciasto czekoladowe przekładane lekkim musem z białej czekolady i bitej śmietany. Całość wykończona polewa
Dwa delikatne musy na bazie czekolady białej i czekolady deserowej przełożone cienkim biszkoptem
Dwie warstwy białego biszkoptu przełożone przepyszna masą z bitej śmietany i utartych truskawek
Ciemny biszkopt przełożony bitą śmietaną połączona z musem jeżynowym
Tort bezowy z dodatkiem orzechów i daktyli przekładany śmietanowym kremem
Ciemny biszkopt, czekolada orzechowa z chrupiącymi prażynkami i mus porzeczkowy
Klasyczny biszkopt z aromatyczną galaretką z mnóstwem owoców i bakalii ułożona na warstwie kremu budyniowego i przykryta puszysta śmietaną
Jasny biszkopt przełożony kremem o zdecydowanym smaku toffi, którego bazę stanowi naturalny kajmak z dodatkiem alkoholu
Dwa bezowe blaty z płatkami migdałów, przełożone serkiem mascarpone z nutą pomarańczy i alkoholu